Vi bjuds på matcher i hockeyettan under onsdagskvällen och i Enköping så kommer Mariestad på besök, ett lag som bör ha goda chanser att åka hem med samtliga poäng.

Enköping ligger på en åttondeplats efter 14 omgångar, en ganska väntad placering så jag hade tippat dem någonstans mellan plats 7 och 10. På bortaplan har man faktiskt varit något vassare om än marginellt.
Senast åkte man på pisk mot Forshaga och kollapsade fullstänsigt i tredje perioden. Forshaga gjorde tre mål på drygt en minut och även i matchen mot Grums så släppte man in två snabba på tio minuter. Detta känns oroväckande man har inte råd med misstag i denna match.

Mariestad är inne i en liten dipp där man förlorat fyra av de fem senaste matcherna. Men man har mött både Borlänge, Västerås och Lindlöven, och det är inga lätta matcher.
Nu gäller det att börja vinna matcher igen och börja jaga de tre främsta lagen, och här har man ett ypperligt tillfälle. Eddie Davidsson leder den interna poängligan och innan säsongen så huserade han i hockeyallsvenskan.

På pappret har man en bättre trupp än hemmalaget och formen är ungefär likadan. Mariestad måste börja ta poäng och det vet dem om, och jag tror man kommer med 100% fokus in i matchen.

Speltips: 2 och jag investerar 4u // Tobbe

This is the stats tab
This is the post tip