Dansk hockey under fredagskvällen där Herlev ska gästa Esbjerg och oddsen är klart intressanta på gästerna.

Esbjerg spelade mot Herlev så sent som i tisdags och fick då stryk med klara 5-2. Man har förlorat fem av de sex senaste matcherna och placerar sig nia i tabellen av tio möjliga lag.
Man är även seriens svagaste hemmalag med tio poäng på nio matcher. I laget är det Felix Scheel som spelat i Björklöven och Södertälje som leder interna poängligan och han har även bra spelare runt sig.

Herlev ligger femma i tabellen, men det är väldigt jämnt mellan platserna 5-9 så det gäller att fortsätta spela bra. Spela bra gjorde man senast då man slog Esbjerg med 5-2 och enligt snack med Thörnberg i laget så var man det klart bättre laget och vann rättvist.
Nu är det bortaplan och där har man inte kommit upp i samma nivå som hemma, men att man ska vara såhär klara underdogs köper jag inte! Mycket nya spelare i laget inför säsongen där Thörnberg, Giftopoulos, Quist och Tikkinen är spelare man fått in och offensiven samt spetsen är klart bättre än tidigare år. Sedan har man Thompson i laget som är en av de bästa.
Enda minuset är att Giftopoulos saknas, men ska fortfarande ha större chans än vad oddsen visar.

Herlev är ett helt annat lag än tidigare år och att man ska stå i detta odds köper jag inte, även om det är bortaplan.

Speltips: X2 och jag investerar 3u hos 888sport , LeoVegas eller MrGreen // TT

This is the stats tab
This is the post tip