Tänkte bjuda på lite finsk hockey då det var ett tag sedan. Väntat in serien lite då jag ville se hur lagen stod i år, då en del av lagen börjat lite trevande. Matchen det gäller är Espoo United som gästas av TuTo, där jag tror mig ha hittar vinnaren i matchen.

Espoo United ligger på en tiondeplats och det är rätt förväntat då jag tycker man inte har trupp nog att kunna utmana ordentligt, kanske om man kommer igång att man lyckas kriga till sig en åttondeplats och den sista slutspelsplatsen. Nu står man visserligen på tre raka segrar men innan dess hade man fem raka förluster och det känns som att man spelat lite över sin förmåga ett tag och det är lätt att man faller tillbaka till normal klass.
Järvinen och Veistola är två spelare att hålla ögonen på i matchen, annars känns det som gästerna bör ha rätt bra koll på övriga spelare och man bör kunna hålla spelarna på utsidan och inte låta de få de riktigt bra lägena.

TuTo ligger sexa i tabellen och det är man såklart inte nöjda med. Man ska tillhöra toppen och jag tror man börjar sin klättring i vilken stund som helst. Nu är inte formen den bästa och man har bara vunnit två av de fem senaste, men i två av förlusterna har motståndet varit bra. Senast lagen möttes var för fyra omgångar sedan och då var TuTo klart starkare och vann med 4-1 på hemmaplan.
Offensiven är lagets signum och det finns extremt många skickliga spelare i laget där jag såg en del av matcherna i fjol. Keinanen är kvar i laget, en spelare som skickade in 30 kassar i fjol och hittills har han gjort åtta mål på 16 matcher. Men faktum är att man har tre andra spelare som tillhör de sju främsta poängplockarna i ligan.

Lyckas man hålla ordning på defensiven så ska gästerna ha fin chans att kamma hem alla poängen och jag tror man vinner matchen till fina 2.12.

Speltips: 2 vilket betyder att gästerna måste vinna med minst två mål och jag investerar 3u // Tobbe

This is the stats tab
This is the post tip