Ikväll kan Lindlöven på riktigt säkra platsen till Allettan, men då krävs det poäng borta mot jumbon Falun. Hemmalaget må vara ett av de sämsta lagen, men formen är verkligen ingenting man ska skratta bort.

Lindlöven ligger på femteplats i tabellen och har sex poäng ner till jagande Forshaga med två matcher kvar. Man har en klart bättre målskillnad än värmlänningarna och platsen till Allettan är till 99% redan klar. För att vara helt säkra på att man ska ta sig dit så är en poäng det som minst krävs idag och det ska man såklart klara av om man jämför sig mot dagens
motståndare.

På pappret är Lindlöven ett helt okej lag, men det känns som man är aningen svagare än föregående upplagor. Den västra serien känns överlag relativt svag och att en plats i Allettan kanske egentligen kommer att bli lite för tufft för Lindlöven. De siktar väl såklart på att få spela roliga och tuffa matcher för utvecklingens skull, men att man ska blanda sig i någon kamp om de främsta platserna är inte något man kommer att göra.

Falun har vänt på tåget

Falun startade första halvan på ett otroligt dåligt sätt med tio raka nollpoängare och jag ansåg dem vara ett av ligans svagaste lag på väldigt många år. Nästan i klass med Surahammar för ex antal säsonger sedan. Efter vändningen av serien kom dock också vändningen för laget och man började plocka poäng. Tittar man på de fem senaste matcherna så har man vunnit tre av dem och framförallt så utmärker sig segern hemma mot Mariestad. Hunter Godmere har kommit in i truppen och han får ta på sig lite av detta då han på sina fem spelade matcher gjort sex mål och assisterat till tre. Lägg därtill att han skjuter i alla lägen han får och skapar en hel del oreda i motståndarnas zon.

Falun må kanske inte vinna denna match, men jag tycker man har fint skrälläge med tanke på att man faktiskt är inne i ett väldigt bra stim. Hemma bör man absolut ha en chans att göra tre mål och oddset är dessutom väldigt bra hos Bethard . Vi testar en medelinsats på detta och hoppas att Hunter Godmere fortsätter att producera.

Insats: 2.5/5 units
This is the stats tab
This is the post tip