Senaste tidens spel har gått oerhört bra. Nio av dem elva senaste spelen har suttit och då även några högoddsare. Jag hoppas vi kan rida vidare på vågen under lördagen i SHL. Jag tycker det är fel att Färjestad är underdogs hemma mot Djurgården och kommer därmed spela Färjestad draw no bet till 2.00 hos OHMbet eller Goliath med en flatinsats.

Visst, Djurgården är oerhört bra, bäst i serien just nu. Men att man ska vara favoriter borta mot Färjestad köper jag nog ändå inte. Djurgården ligger tvåa i serien och Färjestad ligger tia. Absolut, tittar man bara på tabellen så står väl oddsen rätt. Men Färjestad är ett mycket skickligt lag som haft väldigt mycket stolpe ut. Nu tror jag dock det har lossnat för Team Löfbergs Lila. Färjestad har gjort fyra väldigt bra matcher i sträck nu. Först seger mot serieledarna Linköping med 3-0 på hemmais. Därefter strafftorsk mot Mora samt förlust hemma mor Frölunda där man var det KLART bättre laget. I den senaste omgången som spelades i torsdags slog man Örebro med övertygande 6-3 och har nu verkligen fått igång målskyttet. Färjestad hade innan matchen mot Örebro haft mycket svårt i PP, men två mål i den spelformen gör nog att självförtroendet är på topp när man ska ta emot urstarka Djurgården under lördagskvällen. Färjestad har varit godkända i BP och det gäller det nog att man fortsätter att vara när Djurgårdens stekheta PP kommer på besök.

Djurgården går fram som en maskin SHL. Men har inte förlorat under ordinarie tid i SHL sedan premiären mot Frölunda när man föll med 2-1 på bortais. Men det går inte att komma ifrån att Djurgården trots allt varit lite knackigare under den senaste tiden. I Djurgårdens sju senaste matcher har man faktiskt fyra förluster. Visserligen två i CHL mot Tappara, dock med ganska klara resultat. I SHL har man varit mycket starka, framförallt senast när man fullkomligt mosade Skellefteå med 5-0 på bortais, oerhört imponerande. Djurgården har som sagt ett outstanding powerplay och ett starkt BP. Det blir inte en lätt match för Färjestad, men att Färjestad är underdogs på hemmais, det köper jag inte.

När lagen möttes förra säsongen var det väldigt jämt. Fyra matcher och två segrar var blev det. Jag tror inte alls på någon ojämn match ikväll heller. Jag tycker bara att Färjestad ska vara favoriter att vinna på hemmais trots att det är ett fruktansvärt starkt motstånd man möter.

Match: Färjestad - Djurgården
Spel: Färjestad draw no bet
Odds: 2.00
Insats: Flat
Bolag: OHMbet, Goliath
Spelstopp: Lördag 18.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip