Speltips: Färjestad - Djurgården

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2019-04-10 19:00
Land: Sverige
Liga: SHL
Odds: 3.70
Tips: 2
Det är två riktigt vassa lag som slåss om finalplatsen. Färjestad är det något bättre laget och har hemmafördelen att spela på. Så givetvis är Färjestad fortsatt rätt stora favoriter att gå till final. Men min tanke är ändå inför denna match att Djurgården kommer kunna störa Färjestad. Men luft under vingarna kommer Djurgården till denna match efter segern hemma senast. Den raka tvåan betalar 3.70 gånger pengarna och det kan jag tycka är något i överkant. Spelet hittas hos Unibet eller LeoVegas och spelas med en flatinsats.

Vi har alltså 1-1 i matchserien efter de två inledande matcherna. En varsin hemmaseger i två målfester. Jag har i de två tidigare matcherna rekat över 4.5 mål och båda de spelen har alltså suttit med stor marginal. Jag var sugen på överspelet denna gång, men endast 1.70 som marknadshögst på över 4.5 mål tycker jag trots allt är lite i underkant. Istället så lutar det över åt ett spel på Djurgården. Djurgården står alltså 3.70 gånger pengarna, det är verkligen alldeles för högt. Inte någon gång under hela säsongen har Djurgården ens varit i närheten av att stå 3.70 gånger pengarna borta mot Färjestad.

Det är som sagt små marginaler som kommer skilja dessa lag i mellan om vilket lag som avancerar till final. Jag tror som sagt Färjestad kommer dra det längsta strået, men att Djurgården ska stå 3.70 gånger pengarna, det köper jag verkligen inte.

Dessa två lag är helt makalöst vassa när det kommer till powerplayspelet. I den senaste matchen så gjordes hela FEM mål i powerplay, Djurgården två och Färjestad tre. Det kommer givetvis läggas en hel del fokus på att sätta försvarsspelet bättre inför denna matchen, det är också en bidragande orsak till att jag väljer att skippa överspelet denna gång.

Djurgården låg under med 0-2 hemma på Hovet senast och det såg verkligen ut som att gulddrömmarna skulle vara väldigt långt bort. Men Djurgården kom tillbaka med en riktigt mäktig vändning och lyckades tillslut vinna med 5-3 inför en kokande arena. En sån vändning kan givetvis betyda oerhört mycket inför denna match, det finns mer mod och självförtroende hos killarna. Samtidigt känner sig givetvis Färjestad oerhört bittra som missade den utsökta chansen att vinna borta mot Djurgården och gå upp i en 2-0-ledning. Detta svider såklart för Färjestad som dessutom bör ha tappat en del självförtroende. Djurgården spelar borta och har allting att vinna, 3.70 är på tok för högt.

Match: Färjestad - Djurgården
Spel: Djurgården
Odds: 3.70
Insats: Flat
Bolag: Unibet, LeoVegas
Spelstopp: 19.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder
  Färjestad - Djurgården
Spela på Speltips Färjestad - Djurgården
SHL-Grinder - 9 April 2019 - 22:31
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
15:00  Rosol - Londero
Tennis - ATP Moskva - Londero
1.83
19:00  Boston - Anaheim
Ishockey - NHL - 1
1.85
19:00  Tjeckien - Nordirland
Fotboll - Vänskapsmatch - 1
1.77
20:45  Bulgarien - England
Fotboll - EM-kval - 1 asian hcp +2
1.76
20:45  Frankrike - Turkiet
Fotboll - EM-kval - Över 3,5 kort
1.66
19:00  Danmark - Luxemburg
Fotboll - Vänskapsmatch - Under 3,5 mål
1.70
19:00  Ymer - Sousa
Tennis - ATP Stockholm - Ymer
1.91
20:45  Sverige - Spanien
Fotboll - EM-kval - Under 2,5 mål
1.88
  Rekatochklart Poolspel
20:45  Topptipset Tips Måndag 14/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Livestreaming