Wow, över 4.5 mål till 1.88, den här tycker jag att ni ska rygga så snabbt som möjligt då jag är helt övertygad att den kommer sjunka som en sten innan matchdagen är här. Spelet hittas hos Unibet , LeoVegas eller 888sport och spelas i vanlig ordning med en flatinsats, nu jobbar vi in minst fem kassar!

Jag tycker detta spel är sanslöst fint. Det har varit ett otroligt drag i de senaste matcherna mellan dessa två lag och nu finns det inget annat än vinst för Färjestad som ligger under med 3-1 i matcher. Det är återigen dags att spela på hemmais, nu måste verkligen segern komma annars är det tack och godnatt för Färjestad denna säsong. Jag tror att deras möjligheter att vinna också är mycket goda. Jag tycker det är värt att spela Färjestad att vinna också, men efter lite övervägande så landade jag i att jag gillar över 4.5 mål mest till nuvarande odds.

Färjestad måste som sagt vinna och kommer givetvis köra som aldrig förr. Djurgården kan spela helt utan press och nu har man dessutom ett makalöst självförtroende efter tre raka segrar mot seriens bästa lag denna säsongen. Jag tror det kommer bli en makalös offensiv från båda lagen.

Det är seriens två bästa lag som möts när det kommer till PP och det har man verkligen visat i slutspelet. Makalös statistik när det kommer till PP. Jag tror även att det kommer bli en het match med en hel del utvisningar, det bäddar givetvis oerhört fint för överspelet.

I tidigare matcher har över 4.5 legat runt 1.75 i odds och nu får vi alltså hela 1.88. Jag förstår verkligen inte varför och tycker således att det är ett jättefint spel inför den femte semifinalen mellan dessa två lag.

Match: Färjestad - Djurgården
Spel: Över 4.5 mål
Odds: 1.88
Insats: Flat
Bolag: Unibet , LeoVegas , 888sport
Spelstopp: 18.15

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip