Mäktigt värre då det är dags för den sjunde och avgörande semifinalen mellan Färjestad och Djurgården. I finalen har vi redan Frölunda som skog ut Luleå tämligen enkelt med 4-1 i matcher. Nu ska det alltså avgöras om det blir Färjestad eller Djurgården som kommer slåss om bucklan denna säsong. En oerhört spännande match på förhand där jag ändå väljer att hålla Färjestad som den klart starkaste kandidaten till finalen. Jag kommer spela Färjestad att vinna matchen under ordinarie tid till 1.89 hos Nordicbet , Betsson eller Betsafe med en flatinsats.

Ja ni Djurgårdare, det är inte över ännu, man jag lider lite med er att ni inte kunde förvalta era två matchbollar.. Nu sitter istället Djurgården i en oerhört tuff sits där man alltså måste vinna borta mot Färjestad för att kunna gå till SM-final. Djurgården har varit riktigt vassa i denna slutspelsserie, men man har fått fler marginaler med sig än Färjestad, med en del domslut osv. Jag tycker det som Färjestad gjort nu är så oerhört starkt, man har vänt den dåliga trenden och slaktat Djurgården i två raka matcher och nu är vi framme i den sjunde och avgörande. I de två senaste matcherna har Färjestad 14-3 i målskillnad mot Djurgården, det är verkligen inget snack om saken vilket lag som har det mentala övertaget nu.

Färjestad blir verkligen starka under torsdagen av flera anledningar, dels att man lyckats vända 1-3 till 3-3 och på vilket sätt man har gjort det. Dessutom ska ju Färjestad spela hemma och det är givetvis makalöst viktigt i ett sånt här skede av säsongen. Djurgården borde vara lite under isen efter dessa två slaktmatcher samt att man tappat ett 3-1-överläge. Nej jag tycker det är smart att spela den raka ettan här till 1.89.

Match: Färjestad - Djurgården
Spel: Färjestad
Odds: 1.89
Insats: Flat
Bolag: Nordicbet , Betsson , Betsafe
Spelstopp: 19.30 (torsdag)

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip