Okej, match mellan Färjestad och Djurgården. Jag kollar inte oddsen och känns som en rätt jämn match på förhand. Visst Färjestad ska helt klart vara rätt klara favoriter. Jag tänker att Djurgården max ska stå isch 3.20, kollar in och ser 3.85, tror inte mina ögon och givetvis blir det ett spel på bortalaget. Spelet hittas hos LeoVegas , Unibet eller 888sport och spelas med en flatinsats.

Färjestad ligger i skrivande stund på femte plats, fem poäng bakom serieledande Frölunda och således på en fin placering i SHL för tillfället. Färjestad har dessutom den senaste tiden inte haft någon speciellt fin form. I de fyra senaste matcherna har Färjestad vunnit 2/4 matcher varav en match som dem vann vanns under övertid. De två förlusterna kom under ordinarie tid och därav endast fem av tolv möjliga poäng inspelade.

Djurgården har haft det rätt tungt den senaste perioden, men trots deras kalla poängskörd så ligger man på 25 inspelade poäng efter sexton spelade omgångar. Jag tycker verkligen inte att Djurgården som är ett bra hockeylag ska vara så stora underdogs mot Färjestad. Djurgården till 3.85 borta mot Färjestad är helt klart ett bra odds som ska spelas. Färjestad åkte dessutom på en tung förlust senast borta mot Örebro med hela 5-2.

Match: Färjestad - Djurgården
Spel: Djurgården
Odds: 3.85
Insats: Flat
Bolag: LeoVegas , Unibet , 888sport
Spelstopp: 18.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip