Dags för match mellan Frölunda och Färjestad, ett riktigt klassikermöte som skulle kunna innebära en hel del känslor. Det blir dessutom garanterat en publikfest när två av seriens bästa lag drabbar samman. Jag tycker att 2.35 gånger pengarna på hemmalaget Färjestad är lite väl högt och kommer således spela hemmalaget med en flatinsats hos 888sport , Unibet , Casumo eller LeoVegas . Spelstopp torsdag 19.00.

Färjestad ligger två i tabellen med 76 inspelade poäng på 42 spelade omgångar. Nu är det exakt tio grundserieomgångar kvar innan vi kan summera grundserien 2019/2020. Med andra ord så är det oerhört intressanta veckor som ligger framför oss nu. Färjestad ligger nio poäng bakom serieledande Luleå, men bakom Färjestad är det oerhört jämnt. Frölunda ligger exempelvis två poäng bakom på fjärdeplatsen.

Färjestad och Frölunda har mer eller mindre precis lika bra form, i de sex senaste matcherna så har både Frölunda och Färjestad vunnit fyra matcher och förlorat två. Hittills denna säsongen så har det alltid varit hemmalaget av båda dessa två lagen som vunnit när man mött varandra. Frölunda har två hemmasegrar i SHL samtidigt som Färjestad har en hemmaseger mot Frölunda. I CHL möttes man också, där vann Färjestad den första matchen med 6-3 och många trodde nog att matchen var avgjord. Frölunda vända minst sagt på steken när man slaktade Färjestad på hemmais med 8-2. Färjestadsspelarna är nog fortfarande bittra efter den minst sagt tunga förlusten i CHL.

Färjestad och Frölunda är väldigt jämna när det kommer till spelstyrka. Min känsla till denna match är dock att den kan bli rätt het och då kommer det vara liten fördel för Färjestad som är några snäpp vassare än Frölunda när det kommer till specialteams. Jag tycker att 2.35 gånger pengarna på Färjestad är lite väl högt på hemmais.

Match: Färjestad - Frölunda
Spel: Färjestad
Odds: 2.35
Insats: Flat
Bolag: 888sport , Unibet , Casumo , LeoVegas
Spelstopp: 19.00 torsdag

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip