Frölunda gästar Färjestad i Karlstad under lördagskvällen och här tror jag att chanserna för en målglad tillställning ska vara goda.

Färjestad gästade Luleå på bortais senast och då fick vi se en målsnål tillställning som hemmalaget tog hem med 2-1. Innan det hade Färjestad två raka vinster, båda på hemmais och detta genom 4-1 mot Timrå IK och 3-1 mot Örebro HK.
Som tabellen målas upp just nu är FBK sjua med 22 poäng på 13 matcher och upp till topp sex har de bara en poäng med en match mindre spelad än IK Oskarshamn som just nu är sjätte och sista lag till kvartsfinalspel.

Frölunda hade Djurgården på hemmais tidigare i veckan och det tog göteborgarna hem bekvämt genom en 5-2-seger. Innan det slogs man mot Malmö Redhawks borta och där tog de en poäng då det blev förlust med 4-3 efter förlängning.
I Karlstad har Frölunda en seger sett till deras fem senaste, men sett till hur gästerna inlett säsongen kan de mycket väl bättra på den statistiken ikväll.

Michael Spacek har fixat 15 poäng (2+13) på lika många matcher och att tjecken fortsätter leverera i ett potentiellt målkalas är ingen dum idé.

SPELTIPS
Michael Spacek över 0,5 poäng till 1.72 hos Unibet är mitt lir.

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip