Färjestad mot Leksand känns som en intressant match på förhand. Leksand förvånade många med sin fina poängskörd inledningsvis, men som vanligt med uppkomna HA-lag så brukar det vända förr eller senare och det har det även gjort för Leksand. Jag tror att Färjestad visar klassen här och slår Leksand med två puckar eller mer. Jag kommer alltså spela Färjestad -1.5 mål till 2.07 hos SpeedyBet , FastBet eller Bethard och spelet tas med en flat.

Färjestad har verkligen fått igång målskyttet i de senaste omgångarna av SHL. Deras problem är dock att det ramlat in alldeles för många mål bakåt. Färjestad har i de fyra senaste omgångarna i SHL gjort sinnessjuka 22 mål framåt. Vi ska dock inte glömma att TOLV av dessa mål kom i den fruktansvärda krossen mot Oskarshamn för två omgångar sedan. Färjestad ligger nu relativt bra till i tabellen och har möjligheten att klättra en del placeringar om det skulle komma en seger mot Leksand, något som jag är rätt övertygad om kommer att ske.

Leksand inledde som sagt SHL på ett riktigt fint vis, men nu har det vänt. Leksand har nu tre raka matcher i SHL utan att ha tagit en enda poäng. Det är givetvis tungt att ha med sig i ryggsäcken när man åker till Karlstad för att ta sig an superheta Färjestad. Det är verkligen ingen lätt match på förhand och jag tror Leksand kommer få det oerhört tufft här.

Färjestad har varit HELT överlägsna när det kommer till specialteams hittills denna säsong. För Leksand har det hittills gått rätt bra i BP, men man har varit totalt iskalla när det kommer till powerplay. Jag tror att Färjestad kommer skruva upp ett rejält tempo i denna match. Det kommer bli jobbigt för Leksand att orka med i det tempot hela matchen och det kommer således leda till en del utvisningar. Färjestad är helt brutala i powerplay och det kommer verkligen straffa Leksand. Färjestad -1.5 mål känns som det bästa spelet i denna match.

Match: Färjestad - Leksand
Spel: Färjestad -1.5
Odds: 2.07
Insats: Flat
Bolag: SpeedyBet , Bethard , FastBet
Spelstopp: 19.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip