Dags för match mellan Färjestad och Leksand och det är verkligen toppen mot botten här. Färjestad ligger på fjärde plats i SHL samtidigt som Leksand ligger sist i serien. Jag tror Färjestad efter sin svaga insats senast kommer slå tillbaka direkt och slå Leksand med klara siffror. Jag kommer således spela Färjestad -1.5 till 1.80 gånger pengarna. Spelet hittas hos Casumo , Unibet eller LeoVegas och tas med en flatinsats.

Färjestad som i sin senaste omgång föll mot HV71 med hela 8-4 är nog mer än sugna på att slakta Leksand på hemmais under torsdagskvällen. Färjestad har nu otroliga fem raka förluster, en förlustsvit som är svår att förklara. Men den kommer få ett slut och jag tror väldigt mycket på att den kommer ta slut redan ikväll mot Leksand. Jag kan inte se hur Färjestad skulle kunna göra ytterligare en svag insats. Färjestads sikte är givetvis att vinna serien och då måste man verkligen börja vinna. En annan stor anledning till att jag tror att Färjestad kommer vinna denna matchen komfortabelt är att Färjestad är seriens näst bästa lag när det kommer till specialteams samtidigt som Leksand är seriens överlägset sämsta lag i specialteams.

Leksand kommer från två raka förluster, först hemma mot Djurgården där man föll med 4-2 och i den senaste omgången så föll man borta mot Växjö med 5-1. Nej detta är verkligen inte Leksands säsong. Leksand kan möjligen gå om Oskarshamn innan grundserien är över, men att man skulle klara av att komma top-12 i serien har jag mycket svårt att tro. Matchen mot Färjestad kommer bli oerhört tuff och klasskillnaden mellan lagen kommer verkligen synas. Jag tror man kommer få väldigt svårt att hålla ner siffrorna här mot Färjestad som har den bästa offensiven i serien.

Match: Färjestad - Leksand
Spel: Färjestad -1,5
Odds: 1.80
Insats: Flat
Bolag: Casumo , Unibet , LeoVegas
Spelstopp: 19.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip