Det är dags för match mellan Färjestad och Luleå, jag tycker helt klart att bortalaget står för högt i odds här. I skrivande stund får vi 2.45 gånger pengarna på Luleå, ett Luleå som varit klart bättre än Färjestad denna säsong. Spelet tas med en flatinsats hos Unibet , LeoVegas eller Casumo .

Färjestad inledde med en förlust borta mot just Luleå efter uppehållet. Luleå vann med 3-2 efter förlängning. I den matchen stod Luleå 1.83 i odds. Nu ska alltså Luleå spela borta och då är oddset 2.45. En vanlig säsong så hade det kanske varit rimligt, men denna säsong, aldrig i livet. Det är ingen publik att tala om på matcherna och dessutom så vann Luleå mot Färjestad så sent som i tisdags. Det finns verkligen ingen logik att Luleå helt plötsligt skulle så 60 punkter högre.

Färjestad ligger i mittenskiktet av tabellen samtidigt som Luleå ligger i den absoluta toppen av tabellen. Luleå har varit urstarka denna säsongen och jag tycker verkligen att man är ett klart bättre lag än Färjestad på mer eller mindre alla positioner. Luleå har dessutom en fin form med segrar i tre av sina fyra senaste matcher.

Det är tydligt att hemmaisfördelen inte spelat speciellt mycket roll för Färjestad denna säsong, man ligger på nionde plats i hemmatabellen samtidigt som Luleå ligger på andra plats i bortatabellen.

2.45 gånger pengarna på Luleå hos Unibet mm är ett fint spel.

Lycka till vid rygg!

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip