Speltips Färjestad - Luleå

Dags för den andra matchen i SM-finalen mellan Färjestad och Luleå, och efter förlusten senast tror jag hemmalaget steppar upp på hemmaplan.

Färjestad har varit riktigt bra under slutspelet då man både slagit ut Skellefteå och Rögle på vägen till finalen.
I den första matchen nu i finalen så tog man ledningen med 0-1 sent i den första perioden, men den varade inte länge, och det blev senare förlust med 4-1.
Nu väntar dock hemmais och det ser jag som en klar fördel då man fortsatt är obesegrade på hemmaplan under slutspelet, och det efter sex spelade matcher.

Jacob De La Rose stod för en ful tackling i matchen och det kunde absolut renderat i en avstängning, men så blir dock inte fallet.
Det finns även en hög kvalitet offensivt i namn som Rydahl, Nilsson, Åslund, Lindqvist och Viksten för att nämna några, och nu när det väntas hemmamatch så tror jag att gästerna kan få det tufft.

Luleå har sett starka ut under hela säsongen och i grundserien slutade man på en andraplats, tre poäng bakom Rögle. På vägen till finalen har man slagit ut både Örebro och Frölunda med 4-1 i matcher, och det helt rättvist då man varit bra i matcherna.

Defensiven är en av lagets stora styrkor då man har en trygg målvakt i Lassinatti samt en bra backuppsättning, något man även visade senast.
Samtidigt har man Linus Omark som är lysande för dagen, och tillsammans med Andreasson har man riktigt bra spets framåt.
Nu möter man dock ett riktigt bra hemmalag som har kvaliteter framåt som kan hota laget defensivt, och här kan det bli klart tuffare än senast.

Färjestad är obesegrade på hemmais under slutspelet och även om motståndet är stentufft här så ska man ses med bra möjligheter att vara obesegrade även efter denna matchen, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Speltips: 1 och jag investerar 1u // TT

  Färjestad - Luleå
Spela på Speltips Färjestad - Luleå
TobbesTips - 1 Maj 2022 - 13:41
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Halmstad - Trelleborg
Fotboll - Superettan - 1
1.63
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Norrby - Östersund
Fotboll - Superettan - X2
2.89
19:00  Jönköping - Örgryte
Fotboll - Allsvenskan - Oavgjort
3.75
19:00  Halmstad - Trelleborg
Fotboll - Superettan - 1
1.63
03:00  Holloway - Volkanovski
Annat - UFC - Holloway vinner
2.7
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:25  Melkers 13 rätt Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
15:55  Melkers Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:30  Europatipset Tips Tisdag 28/6
Insats: 144 kr - Tipsexperten
18:30  Topptipset Tips Onsdag 29/6
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Snabba uttag och registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming