Speltips Färjestad - Luleå

Hemmasegrarna fortsätter att avlösa varandra i denna intressanta SM-final och nu är det Färjestad som står som värdar, och jag räknar med en hemmaseger även här.

Färjestad startade den senaste matchen i Luleå på ett riktigt uselt sätt, och man hade 3-0 i baken redan efter kvarten spelad.
Därefter höjde man sig dock och i slutet av den tredje perioden fick man in en kvittering som innebar 4-4, men man fick ändå se sig besegrade efter förlängning. Det är dock imponerande att man gjort nio mål på tre matcher mot Luleå då de normalt sett är oerhört starka bakåt.

Just starten i matcherna har varit alldeles för dåliga, även i segermatchen på hemmaplan, och detta är något man lär sätta extra fokus på till denna matchen.
Här väntar det hemmamatch och ännu har inget lag i slutspelet lyckats besegra laget i sin hemmaarena, så självförtroendet på hemmais är verkligen på topp.
Positivt är även att Jesse Virtanen kommer tillbaka i spel då han är en viktig kugge i lagets defensiv, och här bör man ha bra chans att kvittera matchserien.

Luleå började matchens senast klart bäst, och den klara ledningen efter 15 minuter var helt rättvis. Samtidigt så slarvade Färjestad oerhört i egen zon där en spelare bland annat tappade skäret vilket gav friläge, och här bör man inte få samma enkla start.
Den solida defensiven man haft har även visat brister mot ett offensivt skickligt Färjestad, så det lär krävas en del mål framåt för att vinna matchen.

Namn som Omark, Lepistö, Honka, Tyrväinen samt en pånyttfödd Einar Emanuelsson finns i laget, så visst finns det fin spets i laget. Senast saknade man dock Pontus Andreasson som är en av lagets bästa offensiva spelare, och kommer han inte till spel här så är det ett stort minus.

Luleå vann den senaste matchen och kopplade grepp om matchserien. Nu är det dock bortaplan mot ett Färjestad som är urstarka på hemmaplan, och här tror jag att hemmalaget vinner och kvitterar matchserien.

Speltips: 1 och jag investerar 1u // TT
  Färjestad - Luleå
Spela på Speltips Färjestad - Luleå
TobbesTips - 4 Maj 2022 - 18:19
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:00  AFC Eskilstuna - Brommapojka
Fotboll - Superettan - 2 över 1,5 mål
1.80
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
17:30  Norrköping - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - Båda lagen gör mål
1.81
17:30  Häcken - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian +0
1.80
19:00  Göteborg - Degerfors
Fotboll - Allsvenskan - Degerfors +1 mål asian
1.90
04:30  LA Galaxy - CF Montreal
Fotboll - MLS - X2
2.06
19:00  Halmstad - J Södra
Fotboll - Superettan - 1 asian -1
1.74
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
17:00  Djokovic - Van Rijthoven
Tennis - Wimbledon - Över 29,5
1.76
19:00  Halmstad - Jsödra
Fotboll - Superettan - Över 2,5
1.55

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Snabba uttag och registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming