En match i SHL idag och den spelas redan vid 14:00. Det är i Karlstad matcher går av då Färjestad gästas av Mora.

Färjestad står på två raka förluster vilket kan låta dåligt. Man har dock mött Växjö där man förlorade 4-5 på hemmaplan samt Linköping på bortaplan där man torska med 5-3, efter att sista målet kommit i öppen kasse.
Detta är inget att skämmas över då båda lagen tillhör toppen av tabellen. Dick Axelsson är spelaren som de flesta snackar om i Färjestad, och han har gjort mål i tre raka matcher och totalt står han på 26 poäng efter 27 matcher.
Offensiven är ligans bästa och man har gjort flest mål i serien.

Mora kämpar på i bottenskiktet, och frågan är om man kommer kunna klättra i tabellen. Senast gjorde man en bra match mot Frölunda trots en 1-3 förlust. Och det är just det, även om man gör bra matcher så räcker man inte till ändå, vilket tyder på att man har i botten att göra.
Man har en seger de fem senaste matcherna och formen är inte alls bra och nu när det är bortaplan så bör man åka på ytterligare en förlust då bortaspelet inte är något man gillar.
Tre segrar på 14 bortamatcher, och det är bara Karlskrona som är sämre på resande fot.

Färjestad har förlorat mot topplag på slutet, och nu är bör man vara riktigt hungriga på att börja ta segrar igen, och jag tror man styr och ställer i hemmaborgen.

Speltips: 1 hcp -1,5 vilket betyder att hemmalaget måste vinna med minst två mål och jag investerar 4u // Tobbe

This is the stats tab
This is the post tip