Match mellan Färjestad och Oskarshamn spelas under tisdagskvällen. Två lag som går tungt i SHL, det är dock inget snack om vilket av dessa två lag som är bäst och bör vara klart starkast här. En Färjestad-seger betalar 1.77 gånger pengarna och det tycker jag helt klart är i överkant oddsmässigt. Jag spelar Färjestad att vinna matchen under ordinarie speltid med en flatinsats hos Unibet .

Färjestad kommer till matchen med en mycket negativ trend och visst kan man här påstå att Färjestad är så svaga just nu att man kanske inte ens klarar av att slå Oskarshamn hemma. Dock så finns det ingen match som är mer perfekt att få i ett sånt här läge än ett riktigt bottenlag. Spelarna, ledarna och hela klubben vet vilket perfekt tillfälle detta är att inkassera en trea och återigen få momentum i seriespelet. Senast Färjestad vann under ordinarie tid var på annandagen när man besegrade Djurgården hemma med 5-2. Färjestad ligger på sjunde plats i tabellen för närvarande och skulle verkligen behöva en seger här för att på allvar haka på i topp-6 jagandet till att börja med.

Oskarshamn ryckte till och vann två raka hockeymatcher efter att ha förlorat overkliga sexton matcher i rad. Det är dock mest troligt att tillfälligt livryck, för efter dessa två segrar så blev det förlust mot Luleå med klara 7-3 och där är vi nu. Jag har svårt att se Oskarshamn klara av att stå upp mot Färjestad här. Oskarshamn är riktigt dåliga denna säsong och det skulle förvåna mig rejält om det inte blir matcher mot hockeyallsvenska lag senare i vår. Allting talar för det. Färjestad till 1.77 är bra här.

Lycka till vid rygg!

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip