Färjestad ska här under torsdagen ta sig an Oskarshamn hemma i Löfbergs Arena, och jag ser segerchansen som god.

Färjestad har under säsongsinledningen vunnit fem av sina åtta spelade matcher, ett helt godkänt facit.
Man är tippade i toppen inför denna säsongen och det finns en hel del förväntningar på laget, och visst skulle man kanske vunnit någon mer match än man gjort.
Kikar man dock på resultaten så har man enbart förlorat en enda match efter ordinarie tid, och det är något som är en styrka.

Nu senast slog man Djurgården med 5-4 på hemmais där man låg under med 3-4 i slutet av matchen. Men med 6.30 kvar kvitterar man i powerplay och dryga två minuter så tog man ledningen, och även det målet kom i spelformen.
Man har stärkt upp målvaktssidan med Dominik Furch och då man även har spelare som Nilsson, Nygård, Viksten och Ejdsell i laget så är det inte konstigt att man tillhör de bästa lagen i serien, och här tror jag att man tar en ny seger.

Oskarshamn kommer från en 2-1 seger efter förlängning mot Linköping, ett lag som håller en rätt svag nivå. Hittills ligger man på en sjundeplats så man har gjort det bra hittills, och det finns en del kvalitet i laget.

Kikar man på laget så har man Hynek och Tomas Zohorna som hittills gjort nio poäng var, och de toppar den interna poängligan. I övrigt finns det spelare som Karlkvist, Olofsson och Brace som gjort en del poäng.
Överlag så håller dock truppen inte samma nivå som hemmalaget, och här tror jag att man får det för tufft.

Färjestad visade styrka och vände matchen mot Djurgården senast och nu när man ställs mot beskedligt motstånd så bör man kunna ta en ny seger, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Speltips: 1 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip