Full omgång i SHL under torsdagen och i matchen mellan Färjestad och Oskarshamn tror jag på mål.

Tre raka segrar hade Färjestad inför senast när man fick stryk mot Växjö på bortais med 3-2 efter förlängning. Trots förlusten stod man dock inte för något dålig insats, så man ser fortfarande bra ut.
Nu väntar hemmamatch igen och där har man vunnit fyra av fem matcher samtidigt som man nästan snittar fyra mål per match framåt, så gästerna lär få bekänna färg.

I de tre senaste matcherna har Remi Elie medverkat och det är en spelare som sett bra att framåt, och han har även meriter från NHL, så offensivt finns det gott om kvalitet även om man har några skador.
På backsidan har man skador på bland annat Westin och Wikstrand, backar som ännu inte spelat denna säsong. Näst senast skadades även lagets bästa back Theodor Lennström och han lämnar ett stort hål efter sig, något gästerna lär försöka utnyttja.

Oskarshamn krigar på i botten av tabellen och just nu är man nästjumbo då man bara har HV71 bakom sig.
Man kommer dock från en rätt fin period där man på slutet slagit Rögle två gånger om, och framåt har man levererat bra med mål då nio mål kommit på ordinarie tid i de två sista matcherna.

Nu senast saknades succespelaren Suomela som gjort 20 poäng hittills, men här ska han vara tillbaka, och tillsammans med Karlkvist har man en fruktad duo som kan såra samtliga försvar i ligan.
Defensivt har man dock mer att önska då man släpper in flest mål i snitt per match i hela ligan, och med tanke på hemmalagets form så lär det krävas en del mål för att vinna matchen.

Färjestad på hemmais lär kunna göra en del mål framåt mot ett Oskarshamn som inte alls imponerar defensivt. Samtidigt har gästerna en ruskigt bra spets och med tanke på avbräcket i Lennström så kan man få det svettigt bakåt, och jag tror på en målrik match.

Speltips: Över 5,5 mål och jag investerar 2u
This is the stats tab
This is the post tip