Speltips: Färjestad - Rögle

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2017-11-18 15:15
Land: Sverige
Liga: SHL
Odds: 1.93
Tips: Över 5 mål
Dags för match mellan två grönvita lag i serien, nämligen Färjestad och Rögle. Jag tror det finns mycket goda möjligheter att få får se en hel del mål i denna drabbning och kommer spela över 5 mål till 1.93 hos Bethard med en flatinsats.

Färjestad kommer från en oerhört tung förlust uppe i Skellefteå när man föll med 5-4 efter att ha tappat sin ledning sent i matchen. Det är dock bara att bryta ihop och komma igen när man nu möter bottenlaget Rögle på hemmais. Färjestad ligger fortsatt på andra plats i SHL men vill man behålla den så bör man vinna under lördagen. Jag tror som sagt på en målrik historia här och det är dels för att matcherna mellan Färjestad och Rögle brukar vara målrika, lagen har mötts en gång denna säsong och då vann Rögle med 5-2. Förra säsongen blev det tre målrika matcher och en med lite mindre mål.

Både Rögle och Färjestad är två lag som har ett riktigt bra powerplay, Färjestad har 25.42% i powerplay och Rögle är inte mycket sämre dem med sina 24.49%. Två lag som har riktigt bra powerplay bäddar givetvis även för mer mål. Dessutom har Färjestad inget jätteimponerande boxplay, i den spelformen har man 80.7% penaltykill. Rögles boxplay är bedrövligt dåligt med svaga svaga 70.91%. Två riktigt starka powerplaylag mot ett boxplayspel i båda lagen som inte är så mycket att hänga upp i julgranen.

Färjestad har ett oerhört högt målsnitt i sina matcher, på sina 19 matcher har man totalt gjort 62 mål framåt och släppt in 48. Totalt blir det ett snitt på 5.79 mål per match i Färjestads matcher. Rögle gör inte speciellt mycket mål framåt men släpper däremot in oerhört mycket mål, i Rögles 17 matcher denna säsong har det blivit totalt 106 mål och det ger ett snitt på 6.2 mål per match. Med andra ord två MYCKET målglada lag som möts under lördagen. Jag tror det kan bli riktigt målrikt här och känner mig väldigt trygg med över 5.0 mål.

Match: Färjestad - Rögle
Spel: Över 5,0 mål
Odds: 1.93
Insats: Flat
Bolag: Bethard
Spelstopp: 15.15

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

Keep moving forward!

// Grinder
  Färjestad - Rögle
Spela på Speltips Färjestad - Rögle
SHL-Grinder - 18 November 2017 - 04:09
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
19:45  Rosenborg - Valur
Fotboll - Champions League - Under 3 mål
1.83
21:44  Volnik Du Kras - Villiam
Trav - Eskilstuna - H2H 1
1.95
17:00  Dinamo Minsk - Derry City
Fotboll - Europa League-kval - 1 asian hcp -1.5
1.70

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar