Dags för match mellan Färjestad och Rögle OCH herregud vilken match detta är. Färjestad ligger två i tabellen, Rögle ligger trea, lagen har spelat in 81 poäng på 45 omgångar, dessutom har BÅDA lagen +24 i plus/minus-statistiken. Det är helt makalöst jämna siffror om man jämför dessa två lagen. Jag tycker att Färjestad med hemmaisfördelen ska kunna vinna denna matchen under ordinarie tid. Oddset är 2.28 gånger pengarna och det tycker jag är lite väl högt. Spelet tas hos bet365 med en flatinsats.

Färjestad kommer till denna hemmamatchen med en mycket fin form. I de fem senaste matcherna så har man lyckats stå för fyra segrar. Man har dessutom två raka hemmasegrar i ryggen inför denna oerhört viktiga match.

Rögle kommer också till matchen med en brutalt bra form. I Rögles åtta senaste matcher så har man vunnit hela sju. Dessutom har alla dessa sju segrar kommit under ordinarie tid och det har givetvis gett ett oerhört klirr i poängkassan. Rögle är oerhört bra för stunden, men samtidigt tycker jag man ska vara större underdogs borta mot ett så pass starkt lag som Färjestad under torsdagen.

Under säsongen har man mötts tre gånger och Färjestad har vunnit två av dessa under ordinarie tid, en av matcherna vann Rögle efter straffar, det innebär att Färjestad har tagit sju av nio möjliga poäng mot Rögle denna säsong. En sån grej kan vara oerhört skönt att ha med sig nu när man möter ett Rögle som fullkomligt glöder för stunden.

Jag tycker att Färjestad till 2.28 är ett bra spel här.

Match: Färjestad - Rögle
Spel: Färjestad
Odds: 2.28
Insats: Flat
Bolag: bet365
Spelstopp: Torsdag 19.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip