Dags för match mellan två lag med färgerna grönt. Färjestad och Rögle drabbar samman under torsdagskvällen och på förhand känns det som en mycket spännande match. Färjestad måste börja vinna samtidigt som Rögle bara trummar på. Jag tycker dock att Rögle trummar på så pass bra att jag väljer att lägga ett spel på bortalaget här. Rögle spelas att vinna under ordinarie tid hos Unibet till oddset 2.48, spelet tas i vanlig ordning med en flatinsats.

Färjestad harvar på i mitten av tabellen. 43 inspelade efter 28 matcher är varken bu eller bä. Men Färjestad vill alltid mer, det vet vi. Färjestad hade en superfin period, men den är nu över och man måste återigen försöka hitta tillbaka till vinnarspåret. I Färjestads tre senaste matcher så har det totalt blivit två poäng. Poängen har kommit i övertidsförluster mot relativt svagt motstånd i Skellefteå och Brynäs. Jag tycker inte att Färjestad har sett speciellt vassa ut och tror att man kommer få det tufft mot ett superhett Rögle som bara kör. Hade det varit publik på plats hade jag inte spelat Rögle till oddset som finns nu, men det är verkligen en stor skillnad utan publik, hemmalag som i vanliga fall hade gjort precis allt för att vinna gör inte det längre, det syns tydligt.

Rögle går som tåget, toppar SHL och dessutom färre matcher än de lagen som ligger bakom och "hotar". Jag är verkligen oerhört imponerad av Rögles spel denna säsongen och de bara fortsätter att köra. Rögle kommer från en fin fin period med tre raka segrar och totalt 8/9 inspelade poäng. Precis allting i Rögle fungerar, det är inget som sticker ut extra, att man har ett brutalt bra PP/BP eller liknande. Alla lagdelar ser oerhört starka ut. Rögle har verkligen tagit vara på att det inte finns någon publik denna säsongen och straffat lagen som spelat på "hemmais" rejält. Rögle är klart bäst i bortatabellen, men har tagit 26 poäng i sina 14 spelade bortamatcher, det är verkligen vansinnigt starka papper. Jag tycker inte att oddsen ska vara totalt jämna här när Rögle är klart bättre och stekheta samtidigt som Färjestads nivå håller klart lägre nivå och formen dessutom är iskall.

Stort lycka till vid rygg!

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip