Färjestad och Skellefteå gör upp för andra gången i denna kvartsfinalserie, och här tror jag hemmalaget har goda segerchanser.

Färjestad gjorde ingen bländande grundserie då man bara slutade på en sjätteplats, och förväntningarna var klart högre än så.
Sedan Mitell tagit över laget så har dock spelet sett bättre ut.
Nu senast vann man det första mötet med 1-2 där man avgjorde med bara minuten kvar att spela, något som bör ha gett en rejäl boost för självförtroendet.

Truppen är riktigt starkt med spelare som Viksten, Nilsson. Rydahl, Åslund och Nygård som samtliga är vassa offensivt, så det finns både spets och bredd i laget, och här bör man kunna ta sin andra raka seger.

Skellefteå slutade trea i grundserien, mycket tack vare ett riktigt vasst hemmaspel då man plockade hela 57 poäng i sin egna borg, vilket var bäst i hela serien tillsammans med Rögle.
Nu är det dock bortamatch som gäller och även om man inte varit dåliga under säsongen så har man inte alls lika framträdande, och räknar man på de sju senaste bortamatcherna har man bara vunnit två.

Det finns precis som hos hemmalaget hög kvalitet i spelare som Johnson, Möller, Lindström och Hugg för att nämna några. Här tror jag dock hemmaplansfördelen väger över, och känslan är att man kliver av isen med en ny förlust.

Speltips: 1 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip