Det är dags för match i SHL och denna gång mellan Färjestad och Timrå. Hemmalaget är stora favoriter att vinna denna match och det håller jag med om. Men att man är så stora favoriter som man är i skrivande stund kan jag inte hålla med om. Färjestad har trots allt den senaste tiden varit lite labila i sitt spel. Det har förvisso Timrå också varit, men att få 6.50 på en Timrå-seger här går inte att neka. Jag kommer således spela Timrå att vinna matchen under ordinarie tid till 6.50 gånger pengarna och spelet tas hos Nordicbet .

Färjestad har inlett säsongen helt okej, 19 inspelade poäng i sina 11 inledande matcher gör att man ligger på en sjunde plats i SHL. En sjundeplats är givetvis ingenting man är nöjda med, men man har två matcher mindre spelade än lagen som ligger i topp av SHL. Färjestad vann sin senaste match hemma mot Örebro med 3-1. Men det går verkligen att kritisera lagets form trots allt. Förlust med 4-1 hemma mot Oskarshamn är en riktig smäll på ett lag som Färjestad och matchen efter det förlorade man mot Rögle med hela 5-2 på bortais. Med andra ord går det verkligen att ifrågasätta Färjestads form och jag tycker således inte att man ska stå så oerhört lågt i odds som man gör.

Timrå har dessvärre sju raka förluster i SHL, men någon gång måste det väl ändå vända kan man tycka. Timrå ligger dock sist i SHL, men det är bara en poäng upp till Djurgården som ligger näst sist samt fyra poäng upp till Linköping som ligger på 12:e plats som dessutom har en match mer spelad. Det är alltså långt ifrån totalt mörker för Timrå, hittar man bara tillbaka så kan man absolut ligga bra till om några veckor. Timrå har sett intressanta ut i sina två senaste matcher, trots 5-2 förlust mot Frölunda så stod man ändå upp bra och senast var det väldigt nära att bli seger mot Linköping. Måste bara spela Timrå till 6.50 här.

Stort lycka till vid rygg!

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip