Växjö har verkligen trummat igång efter den trevande säsongsinledningen. Växjö moneyline till 2.20 spelas hos Betsafe , Nordicbet eller Betsson med en flatinsats.

Färjestad vann visserligen mot Brynäs i sin senaste match. Men det var inte en speciellt bra match av Färjestad. Brynäs förtjänade segern. Innan det slog man även Rögle på bortais, en seger som man kanske inte heller förtjänade helt, men segrar är segrar och Färjestad ligger nu sexa i tabellen med 28 inspelade poäng. Färjestad har sju segrar på sina nio senast spelade matcher, men spelet har inte alltid glänst och man har nog tagit fler poäng än vad man förtjänat. Nu är det dags för kanske säsongens svåraste hemmamatch då Växjö kommer på besök och jag tror man kommer få det tufft.

Växjö har verkligen trummat igång den senaste tiden. Växjö har tre raka segrar och har verkligen börjat klättra i tabellen. Nu ligger man på sjunde plats i tabellen med lika många inspelade poäng som Färjestad på lika många matcher. Färjestad har dock en bättre målskillnad. Växjö hade innan den senaste matchen i SHL fyra raka matcher med powerplaymål. Växjö har haft det riktigt tufft i PP men som sagt verkligen fått igång det spelet den senaste tiden, nu är formen god. Växjö är ett bättre lag än Färjestad och ska ha goda möjligheter att vinna denna matchen trots bortais.

Växjös form är mycket god, så även Färjestad. Men Färjestad har haft flyt på slutet. Detta luktar verkligen Växjö-seger. Växjö är inne i zoonen.

Match: Färjestad - Växjö
Spel: Växjö ML
Odds: 2.20
Insats: Flat
Bolag: Betsafe , Nordicbet , Betsson
Spelstopp: 14.45

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip