Dags för match mellan Färjestad och Växjö. Jag tycker att hemmalaget ska ha mycket fina möjligheter att vinna denna match och kommer således spela Färjestad till 1.89 gånger pengarna hos Casumo . Spelet tas med en flatinsats i vanlig ordning.

Färjestad som ligger på andra plats i tabellen har i de två senaste matcherna förlorat. Först förlorade man mot Brynäs på bortais efter straffar och nu senast så föll man mot Frölunda på bortais med 3-2. Nu är det återigen äntligen dags för Färjestad att spela på hemmais där man är så oerhört bra. Färjestad har vunnit tretton matcher av de sexton matcher man spelat på hemmais denna säsong och med den statistiken är man bäst i serien. Färjestad hade innan dessa två förluster tre raka segrar så formen finns, det gäller bara att hitta tillbaka och det tror jag man har väldigt fin chans att göra till denna match. Färjestad är klart bättre än Växjö denna säsongen och nu när man återigen får spela på hemmais efter två raka bortaförluster så har jag svårt att se dem förlora.

Växjö kommer från en seger senast, men trots det är formen inget vidare. Innan tvåpoängsvinsten borta mot Linköping i senaste omgången så hade Växjö tre raka matcher utan poäng. Dessutom gjorde man i dessa tre matcher TVÅ mål, oerhört svagt. Senast mot Linköping så gjorde man två mål under ordinarie tid. Detta innebär alltså att Växjö har gjort fyra mål i sina fyra senaste matcher och alltså snittat ett mål per match. Det håller verkligen inte om man ska slå Färjestad, Färjestad kommer troligen stå för minst tre kassar ikväll och då måste verkligen Växjö upp i nivå om det ska gå. Jag tror att detta blir alldeles för tufft för Växjö och känner mig bekväm med att spela hemmalaget till 1.89 gånger pengarna.

Match: Färjestad - Växjö
Spel: Färjestad
Odds: 1.89
Insats: Flat
Bolag: Casumo
Spelstopp: 19.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip