Toppmöte i SHL där tabelltvåan Färjestad gästas av tabellettan Växjö Lakers. Detta är två lag med bra offensiv, och jag tror vi kommer få se en del mål i matchen.

Färjestad ligger tvåa i tabellen med 50 inspelade poäng där man har skapat sig en del andrum ner till tredjeplatsen. Angående formen så har man vunnit fem av de sex senaste matcherna där man bara fått se sig besegrade av Malmö.
På hemmaplan trivs man riktigt bra då man vunnit åtta av tio matcher, där just dagens motståndare lyckats sno samtliga poäng i Karlstad.
I laget ser vi Dick Axelsson, Lindqvist och Ryno som alla tillhör toppen av poängligan, och man är det laget i SHL som gjort flest mål framåt med sina 86 kassar.

Ska vi rikta in oss på Växjö Lakers så toppar man tabellen tre poäng före Färjestad, och vid förlust så står man på lika många poäng. Man har vunnit nio av tolv bortamatcher och snittar tre gjorda mål per match borta.
Växjö är det laget som gjort näst flest mål i ligan tillsammans med Skellefteå med sina 79 mål, och precis som hemmalaget besitter man riktigt fin offensiv kvalitét. Rosén och Calof är två spelare vi kan nämna, men det finns fler namnkunniga spelare i laget.
Nu nämner jag inte talangen Elias Pettersson då han är osäker till spel i kvällens match, och det är såklart ett stort avbräck då han leder hela SHL.s poängliga.

Detta är två offensiva lag som vet vart målet finns, och jag tror vi får se på bra fart med mycket målchanser.

Speltips: Över 4,5 mål och jag investerar 5u // Tobbe

This is the stats tab
This is the post tip