Här tycker jag att jag har hittat ett bra spel med fint värde, då Bwin inte alls varit med på noterna när övriga bolag droppat oddsen rejält.

Fassa Spelar i Alps Hockey League, en liga med lag från olika länder där klassen är väldigt varierande. Fassa gjorde ingen bra säsong i fjol och man slutade i botten av tabellen. Denna säsong har man inte börjat hela övertygande heller, men känns mer intressanta som lag denna säsong.
Man har inte tappat så många spelare och har värvat intressant inför säsongen. Heikkinen kommer från Asplöven och har gjort defensiven mycket bättre, där även Klimicek anslutit från franska Epinal. Formen är helt okej, då det är svårt för mittenlagen att vinna mycket matcher då klassen till de översta lagen är ganska stora. Senast vann man med 0-6 borta mot Klagenfurt II, det säger dock inte så mycket då laget inte platsar i ligan och står på nio förluster efter nio matcher.

Neumarkt slutade några placeringar högre upp än hemmalaget i fjol, och var också det bättre laget. Även här har man värvar in några intressanta namn där Brabenec från Kometo Brno är det stora namnet, Riktigt bra värvning av gästerna! Formen är dock ett stort frågetecken och man har fortfarande inte vunnit en match denna säsong på åtta försök. Enda poängen man lyckats knipa är hemma mot Ritten, såklart en stor bragd då de är det bästa laget i ligan.

Ett Fassa som tar emot ett formlöst Neumarkt ska inte vara några problem om man ser till de senaste matcherna, och 2.00 på hemmalaget är alldeles för högt, och det förstår nog snart Bwin också, så jag klickar innnan de också droppar oddsen.

Speltips: 1 vilket betyder hemmaseger på ordinarie tid och jag kliver in med 4u // Tobbe

This is the stats tab
This is the post tip