Värdnationen Finland tar emot Frankrike i en match som betyder mycket för hemmalaget, och normalt sett är man flera klasser bättre än gästerna.

Finland står på fyra poäng efter tre matcher och med det ligger man bara femma i gruppen, och det bakom lag som Danmark och Frankrike.
Ser man på inledningen har motståndet dock varit USA, Tyskland och Sverige, och framöver väntar betydligt enklare uppgifter där man börjar med Frankrike.

Ser man i truppen så har man stjärnan Rantanen samt Manninen, Hartikainen, Kakko och Kapanen, så man har gott om kvalitet samtidigt som man spelar turneringen på hemmaplan, och en seger kommer det att bli, frågor är bara hur stor.

Frankrike ett av gruppens svagaste lag

Frankrike har kryssat i samtliga tre matcher där man efter övertidssegern följde upp med att ta poäng mot Danmark.
Nu senast väntade Ungern, ett lag som förväntades få tufft. Där blev det förvånande en förlust efter förlängning, och man var på något sätt inte överlägsna i matcher heller, så insatsen var högst tveksam.

Man har en del spelare med meriter som Texier, Bertrand och Addamo. Truppen är dock långt ifrån finnarnas nivå, och mot ett Finland som är i behov av poäng kommer man få det riktigt jobbigt.

Här ska det råda klasskillnad då Finland är ett betydligt bättre hockeylag än Frankrike, och här tror jag man vinner klart och går på ett hcp-spel i matchen.

Speltips: 1 hcp -3,5 och jag investerar 1u hos Expekt
This is the stats tab
This is the post tip