Speltips Finland - Norge

Finland kliver in i turneringen på fredagen där man ställs mot Norge, och här ska man ses med goda möjligheter att ta en bekväm seger.

Finland kommer med svaga resultat inför detta VM då man inför turneringen förlorade samtliga matcher i Beijer Hockey Games, och det mot Schweiz, Tjeckien och Sverige. Insatserna var inte alls bra, så uppladdningen har inte varit optimal.
Nu väntar dock klart enklare motstånd, och när det väntas stora turneringar så brukar finnarna växla upp.

Ser man på laget så håller det en bra nivå, speciellt bakåt då man har namn som Jokiharju och Lehtonen.
Framåt ser det tunnare ut då flertalet av spelarna tillhör den inhemska ligan. Man har dock spelare som Aaltonen, Manninen och Hartikainen som håller en bra nivå och nu är motståndet högst beskedligt, och jag tror att man går ut och sätter ton direkt.

Norge förväntas få ett väldigt tufft VM, något jag instämmer helt i.
Ser man på den senaste träningsmatchen inför turneringen så fick man stryk av Frankrike med 1-2 efter förlängning, ett lag som är ett av de svagaste som deltar i VM, och här möter man ett lag som är flera klasser bättre.

Man har spelare som Haukeland, Lilleberg, Rosseli Olsen och Ken-Andre Olimb i laget, och detta är spelare som tillhör SHL samt tyska högstaligan. Det är dock spelare som inte håller samma klass som Finlands bästa spelare och ser man där bakom så tillhör många spelare den inhemska ligan, och här bör man väga alldeles för lätt.

Finland är det klart bättre laget i matchen och då turneringen spelas på hemmaplan så är känslan att man går ut och sätter ton direkt, och jag tror att man har en bekväm ledning redan efter den första perioden.

Speltips: 1 över 1,5 mål första perioden och jag investerar 1u // TT
  Finland - Norge
Spela på Speltips Finland - Norge
TobbesTips - 10 Maj 2022 - 23:50
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:00  AFC Eskilstuna - Brommapojka
Fotboll - Superettan - 2 över 1,5 mål
1.80
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
17:30  Norrköping - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - Båda lagen gör mål
1.81
17:30  Häcken - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian +0
1.80
19:00  Göteborg - Degerfors
Fotboll - Allsvenskan - Degerfors +1 mål asian
1.90
04:30  LA Galaxy - CF Montreal
Fotboll - MLS - X2
2.06
19:00  Halmstad - J Södra
Fotboll - Superettan - 1 asian -1
1.74
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
17:00  Djokovic - Van Rijthoven
Tennis - Wimbledon - Över 29,5
1.76
19:00  Halmstad - Jsödra
Fotboll - Superettan - Över 2,5
1.55

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Snabba uttag och registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming