Finland och Sverige ska göra upp på isen under lördagen, och det blir nedsläpp redan klockan 09:00!

Finland visade styrka senast då man hämtade upp ett 3-1 underläge inför sista perioden mot Tjeckien. Man hade dock en del flyt då man kunde kvittera med bara 48 sekunder av matchen, men det hjälpte dock inte då tjeckerna kunde avgöra i förlängning genom Sedlak.
Kikar vi på truppen man har med sig så har man namn som Puljujärvi, Pokka, Savinainen och Lammikko i laget. Jag tycker dock bredden är rätt svag då merparten av spelarna hämtas från den inhemska ligan, en liga som inte håller samma klass som SHL.

Sverige vann något överraskande öppningsmatchen mot Ryssland med 3-4. Man var stundtals utspelade och sett till spelet så förtjänade ryssarna att vinna matchen. Man hade dock en storspelande Johansson i kassen som räddade 45/48 skott. I denna match tror jag Reideborn kommer få chansen att visa upp sig, han håller dock också hög klass, så det blir inget jätteminus isåfall. Oavsett så lär man komma in i denna match med riktigt bra självförtroende då man lyckades välta ett stjärnspäckat Ryssland senast.
Truppen tycker jag håller högre klass än den finska då man har fler spelare från KHL där man kan nämna namn som Wikstrand, Petersson, Ljungh och Dahlbeck. I övrigt kommer de flesta av de andra spelarna från svenska SHL, så bredden håller också högre klass.

Det brukar alltid bli intressanta matcher när vi möter Finland och här lär det inte vara några undantag. Jag håller dock Sverige som det bättre laget i matchen, och till ett fint odds så tvekar jag inte när jag väljer sida.

Speltips: 2 och jag investerar 2u hos Betsafe eller Nordicbet // TT

This is the stats tab
This is the post tip