Nyårsafton bjuder på hockey där Finland ska ta sig an Schweiz.

Finland har vunnit två av sina tre matcher hittills. Förlusten kom mot Sverige efter förlängning, en förlust som borde blivit större sett till målchanserna i matchen.
De två senaste matcherna har man mött lättare motstånd och då har man också öst i mål.
En spelare som Maccelli har tagit för sig riktigt bra, och han är lite av en trollgubbe. Här är man det starkare laget och seger lär det bli.

Schweiz vann premiären med 5-3 mot Kazakstan. Därefter blev det förlust mot Sverige med 2-5. Man hade det riktigt tufft i den matchen och man låg under med 0-5 efter 34 minuter. Man avslutade dock riktigt starkt i sista perioden, och det kunde lätt trillat in något mer mål bakom Alnefelt. Man ligger trea i tabellen och skulle man lyckas vinna här så har man bra möjlighet att knipa andraplatsen, och jag räknar med att man kommer göra ett rejält försök.

Jag tror på en öppen match med mycket målchanser, och jag väljer att gå på överspelet här.

Speltips: Över 5,5 mål och jag investerar 1u hos Nordicbet eller Betsafe // TT