Var ett bra tag sen jag skrev något om NHL så jag tänkte skriva om alla matcher som spelas inatt bara för det. Alla matcher utom en för där har oddsen inte släppts än. Jag skriver om de som NHL-Gambler gör för har märkt att det är uppskattat. Tänk på att man inte ska spela Baggios (tripplar) och absolut inte i NHL. Här kommer matcherna:

Buffalo-Toronto: tror på: Buffalo och över 5.5.
Buffalo har 3 raka mot Toronto och bra form. Vilade Miller igår så han står inatt.
Toronto spelade bortamatch även igår och ställer Giguere i kassen idag.
Båda lagen har högt målsnitt, 4-2!?.

New Jersey-Carolina: tror på: New Jersey och under 5.5
Devils går riktigt bra nu även om det är spännande matcher och en del OT-vinster.
Hedberg har varit grym i målet nu när Brodeur är skadad. Carolinas Ward har inte lyckats lika bra på slutet och att laget har en roadtrip nu är inte heller till deras fördel.
Heberg bra i kassen och Devils spelar smart och målsnålt och linan är 5.0 hos bet365 .

Columbus-Los Angeles: tror på: Los Angeles Kings och under 5.5
Två lag i bra form, båda har verkligen ryckt upp sig efter en dålig period.
Tycker dock att Kings är det bättre laget och deras senaste matcher imponerar mer för det varit på bortais och mot bättre lag. Har betydligt bättre målvakt också i Quick.
Deras inbördes möten har varit målrika men i övrigt är det ofta målsnålt och inget av lagen har bra PP så jag måste tro på under 5.5 men även i denna match är linan på 5.0 hos bet365 .

Florida-Philadelphia: tror på: Florida och under 5.5
Väldigt svårtippad match.Florida hade 5 raka hemmaförluster innan vinsten senast mot San Jose.
Philadelphia spelade borta även igår och vann mot Tampa Bay på straffar och det var nog skönt för de efter att ha blivit nollade hemma mot Kings matchen innan. Vet inte riktigt vilka jag tror vinner så får ta de med högst odds och det är Florida. Valet mellan över/under var lättare då Philadelphia spelat målsnåla matcher den senaste tiden och båda lagen har bra målvakter. Vokoun-Bobrovsky.

Chicago-Minnesota: tror på Minnesota och över 5.5
Chicago kommer hem efter en roadtrip. Förlorade de två sista matcherna på straffar mot Dallas och Phoenix. I sin senaste hemmamatch mötte man just Minnesota och förlorade med 4-2.
Minnesota har vunnit 9 av sina 12 senaste matcher och spelade riktigt bra senast borta mot Canucks men förlorade matchen ändå. Visst talar flera saker för Hawks men runt 1.55 på ML är för lågt så jag chansar på ML Wilds till runt 2.65. Väldigt svårt att välja över/under men chansar på över för högre odds och båda lagen har bra PP och spela anfallshockey.

Colorado-Pittsburgh: tror på: Pittsburgh och över 5.5
Två lag som inatt har chansen att ta en seger för att vända på något dåligt. Colorado med bedrövlig form och 12 gjorda mål på 9 matcher måste rycka upp sig och har chansen inatt mot ett Penguins med skador och dålig form. Penguins har dock ett bra lag även utan sina skadade spelare och ska man visa det så bör man göra det inatt. Tycker oddset är väldigt lågt på Avs och spelar ML Penguins.
Tror även att båda vill vinna inatt och då är det göra mål som gäller så tror på målkalas.



Dallas-Calgary: tror på Calgary och över 5.5
Dålig form och många skador hör ofta ihop och så är det för Dallas nu. Tror inte det blir någon skillnad inatt när man möter formstarka och duktiga flames. Stars förlorade igår borta mot Oilers med 4-1 och en bortamatch till dagen efter är inte roligt. Det enda som talar för Dallas är att matcher i NHL som verkar så här säkra sällan går in. Men man kan inte låta bli oddset på Calgary. Svårare att välja mellan över/under men säger över på grund av att oddset är högre där men tror på 4-1.

This is the stats tab
This is the post tip