Sjätte matchen i åttondelsfinalen väntar mellan Florida och Boston och här blir gästernas favoritskap stort, och det med all rätt.

Florida riskerade semester om man hade förlorat senast, men man lyckades vinna med 3-4 efter förlängning.
Spelmässigt var man dock inte lika bra som sina motståndare, och segern var knappast rättvis.
Skillnaden i matchen var att Bobrovsky klev ut och gjorde en jättematch med sina 44 räddningar, och han vann målvaktsmatchen mot Ullmark, vilket inte är helt lätt.

Man har namn som Tkachuk, Bennett, Verhaeghe och Barkov i laget, så visst finns det kvalitet.
Man har dock inte övertygat under säsongen och man lär knappast kunna förlita sig på att Bobrovsky återigen vinner målvaktsmatchen, och man möter ett klart tyngre lag här.
Hörnqvist och Knight förväntas missa matchen samtidigt som Lomberg är ett frågetecken.

Boston imponerar stort

Trots ett skottövertag på 47-25 kunde inte Boston slå in matchbollen senast och man fick se sig besegrade där Ullmark oväntat nog stod för en tavla i förlängningen.
Efter förlusten på hemmaplan senast väntar spel på bortais, något som dock inte varit något hinder under säsongen då man levererat både hemma och borta.

Positivt till matchen senast var att stjärncentern och kaptenen Patrice Bergeron var tillbaka senast, och han stod direkt för ett mål.
Till denna matchen reser även David Krejci med och det finns en chans att han spelar, vilket vore ett klart plus då han tillhör en av de bättre centrarna i laget.
Förutom en oerhört stark målvaktssida finns det hög nivå i spelare som bland annat Hall som verkligen klivit fram i slutspelet samt namn som Pastrnak, Marchand, McAvoy och Bertuzzi, så man tillhör absolut ett av ligans bättre lag, och efter missen senast tror jag man avgör här istället.

Målvakten Bobrovsky stal matchen senast vilket gjorde att man höll liv i matchserien. Nu ställs man dock mot ett förmodat revanschsuget Boston som är ett klart bättre lag, och här tror jag klart mest på bortaseger.

Bobrovsky (Unconfirmed) - Ullmark (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 1u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip