Dags för Florida att kliva in i kvartsfinalen och man ställs mot Boston, och detta tror jag inte blir någon enkel resa för hemmalaget.

Florida gick starkt i grundserien och slutade på en tredjeplats i conferencen, en poäng före motståndarna Boston.
Ser man på åttondelsfinalen så slog man Tampa Bay med 4-1 i matcher, och efter att man vunnit de tre första hämtade sig aldrig Tampa Bay.
I och med detta så har man fått en en veckas vila, något som lär gjort gott.

Nu känns dock motståndet snäppet vassare än senast och under säsongen har man även haft svårt för just Boston då man förlorat samtliga fyra möten under säsongen, och trots att man har toppnamn som Barkov, Tkachuk och Tarasenko i truppen så kan man få tufft mot ett stabilt defensivt Boston.
Bennett förväntas fortsatt saknas.

Boston tuggar vidare

Boston slutade en poäng bakom Florida under säsongen och även det gjorde en bra grundserie.
I åttondelsfinalen ställdes man mot bra motstånd i Toronto och det krävdes en sjunde avgörande match i TD Garden.
Där klev stjärnan Pastrnak fram och satte 2-1 i förlängning efter ett riktigt slappt försvarsspel av Toronto, och han sköt laget till kvartsfinal.

Man har en målvakt i Swayman som imponerat stort i kassen, och han har vaktat buren i sex av sju matcher. Ullmark får således agera backup, så man har en riktigt vass målvaktssida.
Man har en stabil defensiv samtidigt som Pastrnak, Marchand och Zacha finns framåt, så truppen är stark även om hemmalagets offensivt är bättre, och med tanke på matcherna under säsongen mot just Florida så ska man inte räknas bort här.
Poitras, Peeke och Lucic saknas samtidigt som Heinen är dtd.

Bobrovsky (Unconfirmed) - Swayman (Unconfirmed)

Speltips: 2 asian +0,5 (samma spel som X2) och jag investerar 2u hos Pinnacle
This is the stats tab
This is the post tip