Andra matchen mellan Florida och Boston ska spelas natten mot torsdag, och precis som senast ska gästerna inte räknas bort.

Florida slog ut Tampa Bay i åttondelsfinalen med 4-1 i matcher och offensivt levererade man bra då man bland annat vann med 6-1 och 3-5.
I första matchen mot Boston hade man det tuffare då det blev förlust med 1-5, och även om man skapade en hel del lägen så märkte det att man mötte ett mer defensivt skickligt lag.

Nu har man chans på revansch här och med spelare som Barkov, Tkachuk och Verhaeghe finns det klass framåt, men man behöver vara bättre i denna matchen, och återigen tycker jag man blir för stora favoriter här.
Bennett saknas i matchen.

Kan Boston göra det igen?

Boston gick en tuff matchserie mot Toronto där man slutligen vann med 2-1 på övertid i game 7, mer spännande än så kan det inte bli, och inte helt oväntat var det Pastrnak som blev hjälte.
Man följde upp det med en 1-5 seger i första matchen mot Florida där man fick bra utdelning, och nu väntar ny match borta.

Man har en målvakt i Swayman som är i zonen och senast tog han 38/39 skott, och hittills i slutspelet ligger han på en procent över 95, något som ger ett stort självförtroende även till spelarna. Kan han hålla sin nivå så har man spelare som Marchand, Pastrnak och Zacha framåt som kan hota, och här tror jag man kan överraska på nytt.
Peeke, Poitras och Lucic är borta samtidigt som Heinen är dtd.

Bobrovsky (Unconfirmed) - Swayman (Unconfirmed)

Speltips: 2 asian hcp -1,5 och jag investerar 1u hos Pinnacle
This is the stats tab
This is the post tip