I FLA Live Arena ska Florida och Carolina gör upp i en på förhand het batalj, och här har jag hittat ett spel.

Florida har blandat och gett under säsongen hittills och ser man till de fem senaste matcherna har det varvats segrar med förluster.
Nu senast slog man Anaheim med 3-5, ett lag som har otroligt svåra problem defensivt. Man själva har dock även problem bakåt då man släpper in för mycket mål i matcherna, vilket kostat en del poäng hittills.
På hemmais har man hittills vunnit tre av fyra matcher, men segrarna har kommit mot Ottawa, NJ Islanders och Philadelphia, lag som inte alls är på samma nivå som Carolina.

Truppen är riktigt bra med flera skickliga spelare som Barkov, Verhaeghe, Montour och Reinhart.
Det finns dock tunga avbräck i truppen då backstjärnan Aaron Ekblad inte förväntas vara tillbaka förens i nästa match. Sedan tidigare saknas även Duclair samtidigt som man har en avstängd offensiv stjärna i Matthew Tkachuk, en spelare som gjorde 114 poäng i fjol, så här ställs man verkligen på prov.

Carolina åkte på pumpen senast mot Toronto med 1-3 i en match man dock skapade lägen för att göra mer än ett mål.
Innan dess hade man fyra raka segrar i ryggen, och säsongen hittills har varit riktigt bra då man vunnit åtta av tolv spelade matcher.

I truppen har man både fin spets och bredd då man har spelare som Aho, Necas och Svechnikov.
Framförallt har man ett bättre skadeläge än hemmalaget även om man har några spelare borta, och med tanke på det så tycker jag man blir för underskattade i matchen.
Saknas gör Kase samtidigt som Andersen är tveksam.

Florida borta är ingen enkel match för något lag i ligan. Man har dock flera tunga avbräck på toppspelare vilket helt klart påverkar laget, och gästerna har kvalitet nog att vinna denna matchen torrts bortais.

Knight (Confirmed) - Raanta (Likely)

Speltips: 2 och jag investerar 2u
This is the stats tab
This is the post tip