Florida jagar tredje raka segern nu när man gör sin första hemmamatch mot Carolina, en uppgift som inte är omöjlig.

Florida fortsätter vinna matcher och senast var inget undantag då man tog sin andra raka seger, vilket gjort att man nu har ett järngrepp om matchserien.
I båda matcherna har stjärnan Tkachuk klivit fram och avgjort i förlängning, och att man vunnit just två så jämna matcher bör bara ge ännu mer självförtroende till truppen, och inte främst till Tkachuk.

Nu är det dags för hemmamatch efter att man inlett de två första på bortais och man kommer ha bara tryck från publiken.
Nästan samtliga spelare har höjt sig rejält i slutspelet och man har visat flera gånger om att man har ett lag som kan gå hela vägen, och jag köper favoritskapet i matchen.
Knight och Hörnqvist saknas fortsatt.

Carolina är illa ute

Carolina lyckades verkligen med att stänga ner NJ Devils i förra rundan då man vann med 4-1 i matcher, och man levererade även offensivt.
Just offensiven har dock varit ett frågetecken mot Florida då man haft svårt att få in puckarna, så det kommer krävas ännu mer desperation om man ska kunna vända på detta.

En match i matchen man måste vinna är målvaktsmatchen då både Andersen och Raanta visserligen sett riktigt bra ut. Man möter dock en Bobrovsky som är i zonen.
Det finns klass nog att vända på detta, men det blir ingen enkel uppgift då hemmalaget lyser av form, och jag tror man återigen riskerar att förlora.
Svechnikov, Pacioretty och Kase saknas.

Florida har tagit två segrar efter förlängning som lär ha gett en boost till självförtroendet och man lär komma ut med en betydligt positivare känsla är gästerna, och jag går på hemmaseger i matchen.

Bobrovsky (Unconfirmed) - Raanta (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 1u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip