Florida har skaffat sig flera matchbollar i kampen om en finalplats, och här ska man ha bra möjligheter att avgöra matchserien mot Carolina.

Florida är helt klart det lag som är kvar som överraskat mest i slutspelet, och efter en rätt knackig grundserie så har man klivit fram och imponerat stort i slutspelet.
Målvakten Bobrovsky har varit ruskigt bra i kassen i matchserien mot Carolina där har efter tre matcher inte haft sämre än 96.92% i räddningsprocent.
Senast höll han även nollan, och att han är i zonen är ingen överdrift.

Förutom det starka målvaktsspelet så har man spelare som Verhaeghe och Tkachuk som imponerar framåt, så där finns det hot.
I matchen senast klev Barkov av men från tränarhåll låter det som
han kommer till spel, vilket vore klart positivt då han tillhör en av de ledande spelare offensivt, men man står knappast och faller på honom.
I övrigt saknas Hörnqvist och Knight.

Carolina är riktigt illa ute

Efter den fina matchserien mot NJ Devils där man vann med 4-1 i matcher så har man haft det tyngre här. Det har visserligen blivit två övertidsförluster samt en förlust nu senast med 1-0, så det har inte varit några stora siffror.
Facit är dock tre förluster och att förlora så tighta matcher flera gånger om lär ta på psyket, och nu vet man att en förlust gör att säsongen tar slut, något som inte gäller hemmalaget då de inte har samma press.

Man har en hel del bra offensiva spelare i laget som Aho, Necas och Jarvis samtidigt som man även är starka defensivt. Man har dock fortsatt ett blytungt avbräck i Svechnikov, en spelare som absolut hade behövts i en sådan här match, och risken är stor att man förlorat och att säsongen tar slut.
Utöver Svechnikov saknas Kase och Pacioretty.

Florida har vunnit samtliga tre matcher och en stor anledning har varit målvaktsspelet från Bobrovsky, och här tror jag han återigen leder laget till seger.

Bobrovsky (Unconfirmed) - Raanta (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 1u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip