Toppmatch i NHL väntar när Florida och Carolina gör upp natten mot lördag, och här har jag mest förtroende för gästerna.

Florida lyckades besegra Washington senast efter förlängning där man dock var illa ute då värdarna gjorde en bra insats. Innan dess slog man Columbus där man också var illa ute då man kvitterade först med 57 sekunder kvar för att sedan vinna i förlängning.
Nu är det dock helt annat motstånd, och man måste rycka upp sig.

På forwardsidan har man avbräck i Bennett och Gadjovich, men överlag har man en stark offensiv med namn som Tkachuk, Barkov och Reinhart.
Bakåt är fortsatt Montour och Ekblad out, två av lagets absolut bästa backar, så det är ett klart minus även om man tex tagit in Ekman-Larsson inför säsongen.

Carolina kämpar till sig en ny seger

Carolina har sett bra ut inledningsvis då man tagit åtta segrar på de 13 första matcherna. Ser man till de sex senaste så har man fem segrar, så man har ryckt upp sig på slutet.
Man kommer närmast från dubbla förlängningssegrar mot Buffalo och NY Islanders där man mot de sistnämnda skapade mängder av lägen där man nog borde ha vunnit redan efter ordinarie tid, men en seger är två poäng in på kontot.

Svechnikov har fått en del matcher i sig efter frånvaro och hittills har det blivit tre poäng på fem matcher, och han kommer bara bli bättre. Aho, Teravainen, Jarvis och Necas är några andra av lagets skickliga spelare, så det finns både kvalitet och bredd i truppen, och här tror jag man tuggar ner Florida.
Andersen och Pesce saknas.

Carolina är ett av ligans bästa lag och då man möter ett Florida med skadeproblem defensivt så ska man ha bäst segerchans, och jag går på bortaseger i matchen.

Bobrovsky (Unconfirmed) - Raanta (Unconfirmed)

Speltips: 2 (inkl ot och straffar) och jag investerar 2u hos Unibet
This is the stats tab
This is the post tip