Florida gästas här av Columbus, och här tar jag ställning för hemmalaget.

Florida kommer med halvtaskig form då man bara vunnit en av de fem senaste matcherna. Senast förlorade man med 2-4 mot Minnesota trots att man vann skotten med klara 46-26. Nu har Driedger vaktat kassen de två senaste matcherna och här är Bobrovsky tillbaka i kassen, ett klart plus!
Offensivt så har man bra spelare i Dadonov, Barkov och Huberdeau, och nu när man spelar på hemmaplan bör man vara numret större än gästerna.

Gästande Columbus kommer med tre raka förluster och man fortsätter att gå knackigt i serien. Senast förlorade man mot Rangers med 2-3 trots ett massivt skottövertag med 47-19. Man har en del skador som stör där framförallt Werenski är ett riktigt jobbigt avbräck. Utöver honom ser man fortsatt ut att sakna på Nutivaara och Dubinsky, så skadeläget är jobbigare än hos hemmalget.
Nu spelar man borta och där har man visat upp ett riktigt svagt spel med tre segrar på elva försök, och det är bara Detroit som är sämre på bortaplan i conferencen.

Hemmalaget får tillbaka Bobrovsky i kassen och det ser jag som ett stort plus. Gästerna har skador som stör samtidigt som man haft svårt på bortaplan hittills, vilket gör att jag tror klart mest på hemmalaget i matchen.

Bobrovsky (Confirmed) - Korpisalo (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos Betsafe eller Nordicbet // TT

This is the stats tab
This is the post tip