Ett urstark hemmalag i form av Florida tar emot Columbus som kommer från en seger, och här har jag hittat ett spel i matchen.

Florida tog en klar 7-1 seger senast mot Dallas där man redan efter två perioder hade en klar 6-0 seger. Detta var lagets sjunde seger i de åtta senaste matcherna, så formen är helt på topp.
Precis som senast är det hemmamatch som gäller här och där har man varit otroligt starka under säsongen då man vunnit 20/23 matcher, och det med en målskillnad på 106-63.

I laget hittar vi en glödhet Huberdeau som stod för fyra poäng senast och totalt har han gjort 51 poäng på 37 matcher, något som betyder att han slåss i toppen av poängligan.
Utöver honom har man spelare som Verhaeghe, Barkov, Reinhart och Duclair i laget, så truppen håller en riktigt hög nivå, och här tror jag att man fortsätter skörda framgångar på hemmaplan.

Columbus blixtrade till senast då man bortaslog starka Carolina med 0-6, och insatsen var riktigt bra samtidigt som Merzlikins var grym i kassen.
Man har dock inte sett bra ut under säsongen då man ligger på en tiondeplats i conferencen, och ser man på de sex senaste matcherna har det bara blivit två segrar.

Man har under säsongen varit klart bättre på hemmais där man vunnit 11/18 matcher hittills. Nu är det dock bortais som gäller och där har man istället bara vunnit 6/17 matcher, siffror som inte imponerar.
Visst har man spelare som Laine och Björkstrand i laget, men ser man till hela truppen så håller man inte alls samma nivå som hemmalaget, och även om man vann mot tufft motstånd senast så tror jag att man får svårt att upprepa bedriften.

Florida är otroligt starka på hemmais och nu när man möter ett Columbus som inte glänst på resande fot och som dessutom inte alls är lika bra som lag så bör man kunna ta en ny seger, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Knight (Unconfirmed) - Merzlikins (Unconfirmed)


Speltips: 1 hcp -1,5 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip