En härlig match väntar natten mot torsdag när Florida tar sig an svårspelade Dallas, och här ska inte gästerna räknas bort.

Florida ligger på en fjärdeplats i sin conference och före sig har man NY Rangers, Boston samt överraskningen Detroit, så hittills har man gjort vad man förväntat sig då man är ett av topplagen i ligan.
På slutet har man blandat resultaten en hel del då man vunnit två av sina sex senaste, och i flera matcher har man haft svårt att hitta nätet.

I laget har man mycket skicklighet offensivt i Tkachuk, Barkov, Rodrigues och Reinhart för att nämna några. Nu är det dock ett svårspelat Dallas som väntar, och i mina ögon känns detta som en vidöppen match.
Gadjovich och Mahura förväntas missa matchen.

Dallas har varit på bra bortais

Dallas kommer närmast från en 4-0 förlust mot Tampa Bay där det kanske fanns mer att önska defensivt, men man var på något sätt inte mycket sämre än hemmalaget.
Innan dess besegrade man just samma motstånd med hela 8-1, Men precis som hemmalaget har man blandat i prestationerna på slutet.

Nu är det bortais som gäller och det har man visat under säsongen att det inte är några problem då man vunnit 8/12 matcher samtidigt som man tagit poäng i tio.
Truppen är riktigt vass med kvalitet offensivt i namn som Hintz, Robertson och Pavelski. Men man är starka i övriga lagdelar också, och då detta är en helt jämn match i mina ögon ligger värdet på laget.

En jämn match väntar på förhand och då Dallas blir underdogs i matchen ligger värdet på dem, och jag går på bortaseger här. M

Stolarz (Unconfirmed) - Oettinger (Unconfirmed)

Speltips: 2 (inkl ot och straffar) och jag investerar 2u hos Pinnacle
This is the stats tab
This is the post tip