Natten mellan lördag och söndag bjuder på flera matcher i NHL. Jag har riktar blickarna mot Florida - Detroit där jag tror på en säker hemmaseger.

Florida kommer från en 3-4 seger borta mot Colorado efter förlängning där Huberdeau avgjorde.
Man gjorde en bra match och resultatet var inte alls missvisande. Nu hade dock Colorado ett par tunga avbräck som underlättade för laget, men starkt ändå att vinna.
Man har spelat fyra matcher på hemmaplan hittills denna säsong där man vunnit två och förlorat två. Förlusterna har kommit mot Carolina och Colorado där man ändå gjort bra matcher, så känslan är att man trivs bra på hemmaplan.

Detroit har sett svaga ut hittills trots segern senast mot Edmonton med 3-1. Innan dess hade man åtta raka förluster och på bortaplan har man bara tagit fyra poäng på sex matcher där segrarna kom i de två första matcherna. Så nu har man fyra raka förluster utan poäng, där tre av förluster förlorats med klara siffror.
Man är b2b då man spelar mot Carolina natten innan, och det lär bli en riktigt jobbig match för laget, och jag räknar med en del tunga ben.
DeKeyser och Glendening är tuffa avbräck för laget. Man ser ut att få klara sig utan dem här också, och jag kan inte se hur man ska kunna utmana Florida här.

Detroit kommer gå en tuff match mot Carolina natten innan man spelar här, och man kommer inte alls lika utvilade som hemmalaget, vilket gör att jag tror på en bekväm seger för Florida här.

Speltips: Florida med hcp -1,5 och jag investerar 2u hos bet365 // TT

This is the stats tab
This is the post tip