17:30 är det nedsläpp svensk tid mellan Florida och Detroit, och här tror jag på hemmaseger.

Floridas form har dalat sista tiden då man inför denna matchen kommer med en seger de sju senaste matcherna, en seger som kom mot Philadelphia efter en rätt svag insats.
Senast föll man mot NY Islanders hemma där man tappade både 1-0 och 2-1 för att sedan förlora med 2-3.

Man är fortsatt med i toppen av conferencen och upp till förstaplatsen är det fem poäng, så avslutar man slutet av grundserien starkt så kan man hota om segern i conferencen.
Truppen är även stark med namn som Barkov, Tarasenko, Ekblad och Tkachuk för att nämna några, men man har flera bra kedjor, och här är man rätt favoriter.
Gadjovich saknas i matchen.

Detroit står inför en svår uppgift

Detroit kommer även dom med ganska svag form då man har tre raka nederlag i ryggen. I två av dessa har man blivit nollade, så man behöver höja sig både offensivt och defensivt om man ska utmana här.
På bortais har man även haft det svårt då man inför matchen har åtta raka förluster, och under säsongen har bara 32 av 79 poäng kommit på bortaplan.

Senast saknade man offensivt skickliga Kane och han är ett frågetecken även till denna matchen, och det vore ett stort minus om han inte kom till spel.
Visst har man flera andra bra spelare i truppen som Larkin och Raymond, men då hemmalaget håller hög klass så krävs det att man har sina stjärnor tillgängliga, och jag tror man får det tufft här.
Husso och Walman saknas samtidigt som Kane och Czarnik är dtd.

Bobrovsky (Unconfirmed) - Lyon (Confirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos Pinnacle
This is the stats tab
This is the post tip