NHL bjuder på flera matcher under natten. Jag har hittat ett spel i matchen mellan Florida och Minnesota där jag tror på en hel del mål.

Florida ligger sjua i sin conference och man har gjort del helt okej hittills. Formen har varit lite svagare på slutet och man har bara vunnit en av de fyra senaste matcherna. Det var just senast segern kom och det var hemma mot Nashville då man vann med 3-0. Driedger i kassen motade samtliga skott och höll nollan i sin första NHL match sedan säsongen 16/17, så det är ingen meriterad målvakt, och han lär knappast ha samma utdelning här då han återigen får vakta kassen.
Offensivt så har man flera vassa spelare i Dadonov, Barkov och Huberdeau, så man bör få in en del puckar i matchen.
Defensivt så är man inte något av de bästa lagen i ligan, och med tanke på målvaktsvalet så tror jag man kan få en hel del problem i just egen zon.

Minnesota kommer med tre raka segrar och formen ser ut att gå åt rätt håll då man inte glänst tidigare. Man ligger på en tolfteplats i conferencen och det är många som haft svårt att nå upp till sin nivå även om truppen inte är särskilt bred.
Man har dock en del offensivt vassa spelare i Zucarello, Staal och Parise, så man kommer absolut skapa lägen i matchen.
Man ser själva ut att välja Stalock som keeper i matchen och det är inte någon målvakt som tillhör toppen av ligans burväktare. Målvaktssituationen ser dock grymt jobbig ut då Dubnyk fortsatt är skadad samtidigt som man har Kahkonen som reserv, och han har bara en match i NHL innanför västen.

Jag väljer att gå på överspelet här då jag tror vi får se en hel del mål, speciellt med tanke på vilka målvakter man ställer i burarna.

Driedger (Confirmed) - Stalock (Unconfirmed)

Speltips: Över 5,5 mål och jag investerar 2u hos Betsafe eller Nordicbet // TT

This is the stats tab
This is the post tip