Glödheta Florida tar emot ett Montreal med ordentligt stukad trupp, och här ska det vara klasskillnad i matchen.

Florida visade upp en ruskig offensivt senast mot Tampa Bay där man vann med siffrorna 9-3. Jonathan Huberdeau stod för fem poäng i matchen och med det var han självklart isens gigant.
I matchen innan vann man med 4-3 mot NY Rangers, så efter uppehållet så har man startat starkt.

Man är det lag som gjort flest mål i hela conferencen då man är uppe i 117 stycken på 31 matcher, vilket blir ett snitt på 3.77 mål per match.
Just offensiven håller en riktigt hög nivå då man har tidigare nämnda Huberdeau i truppen samt spelare som Duclair, Barkov och Verhaeghe, och nu när det är en ny hemmamatch där man även trivs väldigt bra så ska man bara vara numret större än motståndarna.

Montreal förlorade med 4-0 senast mot Carolina och där var hemmalaget ruskigt bra i powerplay då tre av målen kom i spelformen.
Detta var lagets nionde förlust i de tio senaste matcherna, så formen är allt annat än bra, och man är även jumbo i conferencen då man bara vunnit 7/33 matcher.

Senast saknade man massor av spelare och bland dessa kom namn som Drouin, Anderson, Hoffman och Toffoli inte till spel. Även målvakterna Allen och Primeau saknades och till denna matchen ser man fortsatt ut att få klara sig utan mängder av spelare, och med tanke på truppläget så bör man inte kunna utmana ett starkt Florida.

Montreal har stora problem i truppen samtidigt som man inte alls håller samma nivå som hemmalaget, och här tror jag att Florida tar en bekväm seger.

Knight (Unconfirmed) - Montembeault (Unconfirmed)

Speltips: 1 hcp -1,5 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip