Florida Panthers - New Jersey Devils

Goalies: Luongo (confirmed) vs Schnieder (probable)

I natt kommer jag vända mig till matchen i Florida där gästande New Jersey Devils kommer på besök.

Florida Panthers jagar slutspel och sista wild card platsen, och man har verkligen börjat hitta formen för att göra en push sista matcherna nu. Laget har lämpligt fått tillbaka sin förstamålvakt, legenden Roberto Luongo och vad det märks att laget har ett annat lugn i försvarsspelet nu. Ett Panthers som vanligtvis spelar galna hawaiimatcher har börjat spela väldigt organiserat och med Luongo tillbaka i mål har man ett stabilt målvaktsspel. Detta har gett resultat och laget står på 3 raka segrar där man senast kommer från en 3-2 vinst mot starka Toronto Maple Leafs där man vann efter förlängning. Panthers spelade riktigt stabilt hela matchen och hade en 2-0 ledning innan Leafs gjord en stark push och lyckades göra två snabba mål innan andra perioden var slut. En tajt och jämn tredje period blev mållös och matchen avgjordes i förlängningen där J.McCann blev matchhjälte.

New Jersey Devils ser även de riktigt bra ut och laget tog andra raka segern när man 3-2 besegrade Pittsburgh Penguins på bortais senast. En riktigt stark seger där Devils spelade organiserad och bra försvarsspel hela matchen och vände på kontringar vilket man gjorde riktigt bra. Laget har varit utan förstamålvakten Corey Schnieder ett tag pga av skada men han är spelduglig nu och gjorde en match i AHL för att hitta matchtempot senast. Farmalaget Binghamton Devils vann med 4-1 och Schnieder var riktigt stabil då han räddade 19/20 skott han fick på sig. Jag tror att han kommer starta nattens match också.

I och med att Devils spelar på bortais igen mot ett lag med väldigt stark offensiv, likt Penguins förväntar jag mig en spelbild likt Devils match mot Penguins senast. Laget borde spela organiserat och fokusera på försvaret och spela på spelvändningar och kontringar. Med Schnieder tillbaka ser det bra ut i målet och Panthers med Luongo har sett väldigt stabila ut defensivt vilket jag gillar. Därför tror jag väldigt hårt på en tajt och jämn match och spelar därför

Match: Florida Panthers - New Jersey Devils
Spel: Under 6,0 mål (pengarna tillbaka vid exakt 6 mål)
Odds: 1.94
Insats: 4/7u
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 01:30

För fler spel

Twitter: @bethockeystick


Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip