Formtoppade Florida tar emot NJ Devils hemma i Amerant Bank Arena, och detta tror jag slutar med hemmaseger.

Florida har formen på topp då man i och med segern senast mot LA Kings tog sin nionde raka seger.
Segrarna har bland annat kommit mot lag som Colorado, Vegas och NY Rangers, så det har inte varit några bluffsegrar.

Spelare som Barkov och Reinhart imponerar och ser man på truppen så är den stark. Nu möter man ett NJ Devils som man tidigare under säsongen slagit med 3-4 på bortaplan, och med tanke på att gästerna har en del avbräck ska man ha goda chanser att ta en ny seger.
Cousins saknas.

Tuff match väntar för gästerna

NJ Devils ligger nia i conferencen, en tabell som är tight, men visst trodde man mer om laget inför säsongen. Det är fortfarande flera matcher kvar och känslan är ändå att man blir att räkna med i vår.
Man kommer till matchen med dubbla förluster i ryggen mot Vancouver med 4-6 samt nu senast mot Tampa Bay med 3-2 efter förlängning där man dock stod för en bra insats.

Man har dock flera tunga avbräck då bland annat stjärnan Jack Hughes saknas, en spelare som gjort 45 poäng på 32 matcher. Utöver honom förväntas spelare som Hamilton, Meier, Siegenthaler, Nosek och Palat saknas, inga dussinspelare direkt, och mot ett formtoppat Florida borde man få problem.

Florida har formen på topp och med ett betydligt bättre skadeläge än gästerna ska segerchansen vara bra, och jag går på hemmaseger i matchen.

Bobrovsky (Unconfirmed) - Daws (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip